Koppel vervroegt bruiloft voor stervend zoontje

Koppel vervroegt bruiloft voor stervend zoontje
Facebook / Patricia Armstrong

De meeste mensen hebben maanden nodig om hun bruiloft te plannen, maar Christopher en Patricia Armstrong regelden hun huwelijksfeest in sneltempo. Ze wilden namelijk dat hun stervend zoontje erbij kon zijn.

Christopher en Patricia Armstrong hebben elkaar het jawoord gegeven in een ziekenhuis in North Carolina. Normaal hadden ze nog enkele maanden om hun bruiloft te organiseren, maar die plannen vielen in het water. Het koppel heeft de trouwdatum naar voren geschoven, zodat hun zoontje Conner erbij kon zijn.

De kleine jongen werd in februari geboren. Maar omdat hij trisomie 18 had, wisten de ouders dat hij niet lang zou leven. Dankzij de mini-bruiloft, kon Conner er toch nog bij zijn. “Op twee dagen tijd hebben we onze vrienden en familieleden opgetrommeld”, vertelt Patricia aan ABC News. “Het was kort dag, maar het was een van de mooiste momenten uit mijn leven.”

Posted by Patricia Chris Armstrong on Sunday, March 12, 2017

Amper drie dagen nadat het koppel in het huwelijksbootje was gestapt, overleed Connor. “De maanden met hem waren de beste in mijn leven”, zeggen de ouders nog. “Hij lachte en keek naar ons. Hij wist dat hij geliefd was en ik weet dat hij ook van ons hield.”

Posted by Patricia Chris Armstrong on Sunday, March 12, 2017