George Clooney verrast 87-jarige fan op haar verjaardag

George Clooney verrast 87-jarige fan op haar verjaardag
AFP / B. Guay

Een 87-jarige vrouw heeft de verrassing van haar leven gekregen op haar verjaardag. George Clooney, haar favoriete acteur, daagde plots op met een ruiker bloemen.

De befaamde acteur verscheen niet geheel onverwacht op het verjaardagsfeest van Pat Adams in het bejaardentehuis in Sonning. Het personeel had Clooney geschreven, omdat de tachtiger al jaren droomt van haar idool te ontmoeten. Zij proberen vaker om de wensen van de bejaarden te vervullen, maar hadden niet gedacht dat dit zou lukken.

De acteur, die sinds 2014 in Sonning woont met zijn vrouw Amal Clooney, daagde daadwerkelijk op. Met de brief, een kaartje en een bos bloemen in de hand klopte hij aan.

“Een mooie geste van een fantastische man”, aldus een woordvoerder van het bejaardentehuis bij BBC News. “Ze was door het dolle heen om haar idool te ontmoeten. Het was geweldig om te zien hoe George haar begroette met bloemen en een kaartje.”

Thanks #GeorgeClooney for visiting #SunriseofSonning and for making Pat, our wonderful resident, so so happy! http://ow.ly/tgXX30a59px

Posted by Sunrise Senior Living UK on Monday, 20 March 2017