Bush krijgt nieuwe poncho cadeau van Ellen Degeneres

Op de eedaflegging van Donald Trump ging voormalig president George W. Bush met de aandacht lopen toen hij in een gevecht raakt met zijn regenponcho. Ellen Degeneres, die de oud-president voor de allereerste keer in haar show mocht verwelkomen, herinnerde hem daar met alle plezier aan en gaf hem een gloednieuwe poncho mét instructies.

Door het slechte weer tijdens de ceremonie, ging de 43ste Amerikaanse president, Bush, in de clinch met zijn regencape. Dat leverde hilarische taferelen op, waar het internet razend snel met grappige meme’s op reageerde.

Geschenk

De man kon gelukkig met het voorval lachen. Wanneer hij te gast was in de ‘Ellen DeGeneres Show’ om zijn nieuwe boek te promoten, haalde Degeneres het incident maar al te graag nog eens boven.

“Had je ooit al eens een poncho aangedaan? Of was dat de eerste keer?”, vroeg de presentatrice spottend. “Zo ziet het er naar uit, ja”, antwoorde Bush grappend.

Om te verzekeren dat zijn gesukkel in de toekomst vermeden wordt, gaf de gastvrouw hem een presidentiële regencape met handige instructies.

Bush op de Ellen Degeneres Show
Foto YouTube /
cbshine