ASUS zet eerste stappen op de Belgische smartphone-markt

ZenFone 3
ASUS

ASUS lanceert haar ZenFone line-up op de Belgische markt. Na onder meer Frankrijk, Italië en Duitsland, lanceert ASUS nu ook de ZenFone 3, de ZenFone 3 Max en de ZenFone Go in ons land.

Mooi én functioneel

Waar ASUS al een bekende speler is op het gebied van laptops, richt het nu zijn pijlen op de smartphonemarkt. De aanpak is kenmerkend voor ASUS: design gecombineerd met functionaliteit.

Het vlaggenschip van de serie is de ZenFone 3. De ZenFone 3 is één en al design, dankzij een diamant geslepen metalen frame, zowel aan de voor- en achterkant voorzien van krasbestendig glas. Het model is ultradun en het scherm beslaat bijna de gehele voorkant. Op de achterkant vind je de kenmerkende gesponnen cirkels, die ASUS op al zijn Zen-producten toepast.

Ook functioneel overtuigt de ZenFone 3. De vingerafdrukscanner ontgrendelt de telefoon razendsnel en na 5 minuten opladen, kan je weer 2 uur bellen.

Het scherm van de ZenFone 3 levert prachtige kleuren, zodat je foto’s mooi tot zijn recht komen. Mooie foto’s maken is ook geen enkel probleem. Met de 16MP-camera schiet je haarscherpe foto’s, maar maak je ook verbluffend mooie video’s.

De ZenFone-lijn

Behalve de ZenFone 3 zullen ook de ZenFone Go en de ZenFone 3 Max te koop zijn bij onder andere Mediamarkt, Vandenborre en Fnac. De ZenFone Go biedt topprestaties voor de kleinere beurs. Met een ruime hoeveelheid werkgeheugen (2GB) en een flinke dosis opslaggeheugen van 16GB, installeer en draai je de nieuwste apps en maak je zonder problemen de nodige foto’s, zonder dat het geheugen meteen volloopt.

De ZenFone 3 Max valt op door zijn gigantische accu, waarmee zelfs andere smartphones opgeladen kunnen worden. De metalen behuizing, een vingerafdrukscanner, een groot werk- en opslaggeheugen en de mogelijkheid om twee simkaarten te gebruiken, maken dit een zeer complete smartphone.

De ultieme ZenFone

ASUS kondigde ook de ZenFone AR aan. Die smartphone zal later beschikbaar zijn in België. Daarmee behoort België tot één van de allereerste landen waar deze krachtpatser beschikbaar zal zijn. De ZenFone AR ondersteunt de nieuwste Virtual Reality en Augmented Reality-apps, maar maakt ook de mooiste foto’s.

Artikel aangeboden door ASUS