Vijf redenen waarom de Vlaamse overheid iets voor jou is!

Bij de Vlaamse overheid vind je een waaier aan jobs in verschillende vakgebieden.

Stephanie De Wulf (35) werkt sinds 2008 voor de Vlaamse overheid. Ze startte als HR-medewerker bij het Departement Landbouw en Visserij; vandaag is ze Directeur Rekrutering en Selectie bij het Agentschap voor Overheidspersoneel. Het was voor haar een bewuste keuze om voor de Vlaamse overheid te werken. Ze legt uit waarom ook jij voor de Vlaamse overheid zou moeten kiezen.

1. Het is een zeer diverse organisatie

De Vlaamse overheid bestaat uit verschillende diensten die gegroepeerd worden in grote beleidsdomeinen. Er wordt gewerkt aan een brede waaier thema’s: gelijke  onderwijskansen, verkeersinformatie, groenbeheer, onderhoud van wegen, het bouwen van bruggen…

2. Je vindt er een job met een maatschappelijke meerwaarde

Bij de Vlaamse overheid tref je tal van uitdagende jobs aan in verschillende vakgebieden met één gemene deler: je doet iets voor de samenleving.

3. Uiteenlopende profielen op diverse locaties

De Vlaamse overheid heeft zo goed als alle jobs die er zijn in Vlaanderen. Je kan aan de slag als ingenieur, verpleegkundige, jeugdwerker, beleidsmedewerker, informaticus, managementondersteuner, jurist… En dat op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Er zijn jobs zowel voor schoolverlaters als voor mensen met een aantal jaren professionele ervaring op de teller. Gelijke kansen staan centraal.

4. (H)op naar een andere job

Je talent is belangrijk. Wil je na verloop van tijd iets anders doen, dan kan dat. Tijdelijk of permanent.

5. En uiteraard krijg je een mooi pakket aan financiële en sociale voordelen

Bovenop je salaris geniet je van voordelen zoals gratis openbaar vervoer van en naar het werk, fietsvergoeding voor woon-werkverkeer, maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, voordelige vakantieopvang tijdens schoolvakanties, gratis griepvaccinatie, kortingen voor pretparken en culturele evenementen.

Overtuigd? Ontdek onze openstaande vacatures op www.werkenvoorvlaanderen.be
en blijf op de hoogte via de wekelijkse vacaturenieuwsbrief!


Dit artikel wordt u aangeboden door Metro-partner Vlaamse Overheid.