Nacht van de Inspiratie

Nacht van de Inspiratie

INSPIRATIESESSIES

“Is mijn onderneming future proof? Hoe groot is mijn potentiële afzetmarkt? Hoe begin ik aan mijn ondernemingsplan? Wie ben ik als ondernemer?” Tijdens de razend interessante inspiratiesessies krijg je antwoorden op al deze – en nog veel, véél meer – vragen.

RONDE TAFELS

Loopt het even vierkant rond specifieke thema’s zoals HR, Finance, Tax & Legal, IT, Marketing & Sales? Reserveer je zitje aan de Ronde Tafels: een hands-on Q&A-sessie met doorwinterde experts uit het startup landschap.

COACHING

Een kritische blik op je ondernemingsplan nodig? Boek een intensieve 1-op-1 sessie (2u) met onze coaches. Hierdoor vergroot je je kans om de Ondernemingsplanwedstrijd te winnen. Bovendien heb je een krachtig ondernemingsplan in de aanslag voor banken en investeerders.

MATCHMAKING

‘Wie je kent’ is even belangrijk als ‘wat je doet’. Tijdens de Nacht van de Inspiratie bouw je een sterk netwerk uit van ondernemers, coaches en organisaties. En met de Matchmaking tool van Bizidee vind je misschien wel die ene ontbrekende schakel voor jouw startup.

Je vindt de Nachten van de Inspiratie over heel Vlaanderen. Bekijk alle data voor een avond vol inspiratie in jouw buurt.