Man buist op rijexamen na amper tien seconden

Foto Pixabay

Een praktisch rijexamen gaat voor heel wat chauffeurs in spe gepaard met een flinke dosis zenuwen. Craig Barraza uit het Verenigd Koninkrijk kampte zelfs met een heuse black-out, waardoor hij al na enkele seconden gebuisd was.

De 33-jarige man had meer dan 40 rijlessen gevolgd, maar bij het begin van zijn praktische test raakte hij plots in paniek. Hij kon zich niet meer herinneren aan welke kant van de straat dat hij moest rijden.

Uiteindelijk koos hij verkeerd en had de pechvogel zijn examen al binnen enkele seconden verpest. Jammer, want voor de rest legde hij een foutloos parcours af. Zijn examinator zei achteraf dat hij nog nooit zo’n flater had gezien.

Gelukkig kon Barraza nog lachen met zijn blunder. Op Facebook deelde hij een foto van zijn examenformulier, met de tekst: “Iedereen die mij kent, zal stomverbaasd zijn dat ik rijlessen heb genomen en vanochtend examen deed. Ik reed uitzonderlijk goed, maakte maar twee kleine foutjes, maar jammer genoeg faalde ik toch. Binnen tien seconden.”

The woes of Kiko this week continue…Anyone that knows me well will be absolutely stunned to know I've been taking…

Posted by Kiko Barraza on Thursday, 2 February 2017