Speurders zoeken privécamerabeelden in zaak van moord in Knokke

Speurders zoeken privécamerabeelden in zaak van moord in Knokke

In de zaak van de moord op Sofie Muylle (27) in Knokke is de politie op zoek naar camerabeelden van de nacht van de feiten. Het opsporingsbericht richt zich op vooral op particulieren of handelszaken met camerabewaking. Het lichaam van het slachtoffer werd op zondag 22 januari om 12.20 uur aangetroffen op het strand van Knokke, onder een terras ter hoogte van de Zeedijk nummer 671. De autopsie bracht aan het licht dat Sofie Muylle in de loop van de nacht met geweld om het leven was gebracht. Voorlopig blijft het onduidelijk wat haar precies overkomen is tijdens een avondje uit met haar vriend. Die vriend werd dinsdag net als vier andere verdachten opgepakt, maar mocht snel terug beschikken.

De politie beschikt al over heel wat camerabeelden, maar is nog op zoek naar bijkomende beelden van die bewuste zondag 22 januari. De zoektocht richt zich vooral op bewakingsbeelden van particulieren en handelszaken. “Vooral de regio tussen de Nederlandse grens en de grens met de buurgemeente Zeebrugge enerzijds en het gebied gelegen tussen het strand en de assen N34 Elisabethlaan, Bayeauxlaan, Lippenslaan, Dumortierlaan en de Kustlaan”, klinkt het in een persbericht.

Mensen die over camerabeelden beschikken, wordt gevraagd om die beelden te vrijwaren en zich te melden bij de politie op 0800/30300 of via het e-mailadres [email protected] De speurders zullen dan zelf contact opnemen om de beelden op te halen.

bron: Belga