Amerikaanse meisjes nodigen oude vrouw uit om mee te feesten

Feesten met gepensioneerde vrouw
Twitter / SmithMahri

Of het nu gaat om een selfie of een groepsfoto: anno 2017 nemen mensen tijdens het uitgaan graag kiekjes. Af en toe is het zelfs leuk om te poseren met een omaatje aan je zij, zo getuigt de Amerikaanse tiener Mahri Smith. 

De 18-jarige Smith uit Ottowa was op stap met haar vriendinnen in een casino. Toen de vriendengroep zichzelf aan het fotograferen was in het toilet, stelde een gepensioneerde vrouw voor om hen vast te leggen op de gevoelige plaat.

“Ze gaf ons een compliment over onze kleding en we geraakten aan de praat”, vertelt Smith aan BuzzFeed. “Uiteindelijke vertelde de vrouw dat ze het vroeger zo leuk vond om uit te gaan met haar vriendinnen, en dat ze die tijd mist. Dus nodigden we haar uit om ons te vergezellen.”

Natuurlijk kon de vrouw haar gezelschap niet in de steek laten, maar ze maakte wel tijd om even op de foto te gaan met de meisjes. Het resultaat deelde Smith op Twitter, wat heel wat reacties uitlokte. In totaal werd het bericht al meer dan 76.000 keer geretweet en 259.000 keer geliket.