Moeder sluipt als een ninja weg uit babykamer

Moeder sluipt als een ninja weg uit babykamer
Facebook / Tyrone Morris

Wat hebben op een glazen brug staan terwijl je hoogtevrees hebt en een babykamer verlaten zonder dat de kleine wurm wakker wordt gemeenschappelijk? Het lijken beide onmogelijke opdrachten. En toch is de Zuid-Afrikaanse Caryn erin geslaagd om voor één karwei een oplossing te vinden.

Ze ging op haar rug liggen en verdween als een slang uit de kamer van haar slapende koter. De uitzonderlijke prestatie is best grappig om te zien, zo dacht ook haar man Tyrone. Hij deelde de video van haar aparte ninjatechniek op Facebook.

“Het beste van camera’s in je huis is dat je ziet hoe je vrouw probeert om de kamer van je zoon te verlaten als ze hem net in bed heeft gelegd”, schrijft hij. “Trouwens, het leger heeft gebeld. Ze willen dat je hen een training geeft over de omgekeerde luipaardbeweging.”

The best thing about having cameras in your house is watching your wife trying to exit the room after putting your son down!! Sometimes you have to use your initiative for your exit!! PS The SA Army are calling me for you to do training on the reverse leopard crawl !!

Posted by Tyrone Morris on Saturday, 14 January 2017

De video gaat ondertussen volledig viraal. Zo werd de post al 17 miljoen keer bekeken en vonden meer dan 140.000 mensen het filmpje leuk.