Een skivakantie die je met iedereen kan delen

skivakantie

Ga jij binnenkort op skivakantie? Er is niets leukers dan aan duizelingwekkende snelheden de berg afglijden in verse sneeuw. Leg deze vakantie je stunts vast op de gevoelige plaat en houd je recordsnelheden bij.

Houd je van adrenaline, dan is de skivakantie het hoogtepunt van het jaar. Met deze technologische snufjes kan je je vakantie met de thuisblijvers delen.

360° sneeuwpret

Samsung Gear 360 skivakantieMet de Gear 360 leg je de prachtigste sneeuwlandschappen vast. De camera registreert 360° rond zijn as en mist niets van jouw sneeuwavontuur. Vergeet niet om hem in te zetten tijdens een sneeuwballengevecht! Zo kam je de omgeving uit zonder je schuilplaats te verlaten.

 

Wil je na de vakantie je video’s op een unieke manier bekijken? Dat kan met de Gear VR.
Met die bril sta je weer op de bergtop van het uitzicht te genieten voor een spectaculaire afdaling of bevind je je in de vuurlinie van een sneeuwballengevecht. Bukken!

Gear VR skivakantie

Ben jij de snelste?

Met de Gear IconX en Gear S3 Frontier houd je je sportieve prestaties bij zonder dat er een
smartphone aan te pas komt.Gear IconX skivakantie

De Gear IconX is een set draadloze oortjes die je over de bergen doen zweven met oppeppende muziek, en tegelijkertijd je hartslag en snelheid meten. Nu heb je eindelijk een bewijs van je skitalent! Toch sluit de Gear IconX je niet af van je omgeving, waardoor ongevallen op de skipistes niet voorkomen.

De GeaGear S3 Frontier skivakantier S3 Frontier is een smartwatch die aanvoelt als een gewoon horloge, maar zoveel avontuurlijke opties biedt. Met de ingebouwde GPS raak je tijdens sneeuwwandelingen nooit de weg kwijt en volg je je skiroute op de voet. Bovendien ben je op de piste niet afhankelijk van je smartphone. In een handomdraai bel je naar je vrienden. Ben je er klaar voor?

 

Meer weten? Zet je ontdekkingstocht voort op Discover.

161019_samsung_s7_700x300_nl