Tweelingzussen zien elkaar voor het eerst na tien jaar

Het verhaal van de tweelingzussen Audrey en Gracy lijkt sterk op de film ‘The Parent Trap’. De meisjes werden geadopteerd door een verschillend Amerikaans gezin en pas na tien jaar zijn ze voor het eerst herenigd. 

De eeneiige tweeling is geboren in China, maar de meisjes groeiden elk apart op, duizenden kilometers van elkaar. De gezinnen hadden geen flauw benul dat hun geadopteerde dochter nog een zus had.

Pas afgelopen kerst kwamen ze achter de waarheid. Jennifer Doering was nieuwsgierig naar de afkomst van haar dochter Audrey. Via een Chinese website, die gespecialiseerd is in adoptiezaken, kreeg ze uiteindelijk een babyfoto in handen. Tot haar grote verbazing stonden er niet een, maar twee koters op de prent.

Via Facebook kon Doering uiteindelijk de ouders van Gracy contacteren. Dankzij het tv-programma ‘Good Morning America’ konden de meisjes elkaar voor het eerst in levende lijve zien. Het hoeft niet gezegd dat het weerzien bijzonder emotioneel was en dat de traantjes rijkelijk vloeiden.