Belgen in het buitenland - Ibrahimovic redt een punt voor Manchester United tegen Liverpool

Manchester United en Liverpool hebben zondag op de 21e speeldag van de Premier League 1-1 gelijkgespeeld op Old Trafford. Een penaltygoal van Milner op het halfuur leek te volstaan voor de 'Reds', tot Ibrahimovic in het slot de 'Mancunians' toch nog naar een punt kopte. Na een knullige handsbal van Pogba in de zestien mocht Milner vanop de stip Liverpool na 27 minuten op voorsprong zetten. De bezoekers hielden lang stand, maar zes minuten voor tijd kopte Ibrahimovic de thuisploeg toch nog naar een punt. Simon Mignolet speelde de hele wedstrijd bij Liverpool, Divock Origi werd na een uur naar de kant gehaald. Bij de thuisploeg mocht Marouane Fellaini het laatste kwartier volmaken.

In de stand staat Liverpool nu derde, op zeven punten van leider Chelsea. Mourinho blijft met Manchester United zesde, al op twaalf punten van zijn ex-club.