Facebookberichtje leidt tot gezellige bromance tussen naamgenoten

Foto Imgur / Sam Mitchell

 Iemand tegenkomen met exact dezelfde naam kan bevreemdend zijn, of net heel interessant. In het geval van een Australiër en een Engelsman kwam er zelfs een vriendschap uit voort.

Op een dag besloot Australiër Sam Mitchell om zijn naamgenoot een berichtje te sturen via Facebook. “Je vraagt je misschien af waarom ik een vriendschapsverzoek gestuurd heb. Natuurlijk is het omdat we onze naam delen. Zelfs onze middelste-namen zijn dezelfde. Een fijne dag verder meneer”, liet Mitchell weten.

A Tale of Two Sam Mitchell’s
Toeval stond aan de zijde van Sam Mitchell, want de Engelsman was net naar Australië verhuisd. Weliswaar naar Melbourne en niet op eiland Tasmanië zoals zijn nieuwe Australische vriend.

Dat hield het duo niet tegen om lol te trappen met hun identieke noemers. Ze complimenteerden elkaar voor hun uitstekende namen en plakten elkaars gezicht in hun profielfoto. Hun vrienden kregen de lolbroeken in het snuitje en besloten samen te leggen voor een ticket naar Tasmanië.

Niet veel later hebben Sam Mitchell en Sam Mitchell elkaar ontmoet in levende lijve. Het duo besloot om wedstrijdjes beerpong en een emmerrace (zoals een zakkenrace) te organiseren, om te bepalen wie de beste Sam Mitchell was. Het antwoord is uiteraard Sam Mitchell.

De Mitchells vierden nieuwjaarsavond samen en deelden zelfs een innige zoen om 2017 goed in te zetten. De twee gingen nog op uitstap voordat Engelse Sam opnieuw terugkeerde naar Australië, met een indrukwekkend verhaal om mee uit te pakken.