Mensen zijn niet gelukkig met legging voor kinderen met marihuana-bladeren op

Foto Pixabay

Een Amerikaanse grootmoeder heeft de verkoop van leggings op de website Amazon bekritiseerd. Op het eerste zicht lijkt het te gaan om onschuldige leggings met een plantenprint. Sommigen herkennen in het groene gebladerte echter een marihuanaplant.

Het kledingstuk werd opgemerkt door een grootmoeder uit Florida, die op zoek was naar een kerstcadeau. De persoon in kwestie wil graag anoniem blijven, maar heeft WFTX, een plaatselijk radiostation gecontacteerd om de verkoop van de wiet-legging aan te kaarten.

“Ik vind het heel ongepast voor een driejarige, niet iets waar ze reclame voor moeten maken.” Een andere consument uit Florida vond de print ook ongepast. Diane Ramseyer van de organisatie Drug-Free Charlotte, vindt dat het verkopen van dat soort leggings aan kinderen onder 18 onaanvaardbaar is. “Waarom zou je dan doen? Zo laat je uitschijnen dat je het aanvaardt”, aldus Ramseyer.

Foto Amazon

De gebladerde leggings worden verkocht door AOSHILONG-Baby. Deze partij ontkent dat het om marihuana gaat en zegt dat het gewoon een gebladerd printje is.

Amazon is selling a line of leggings for toddlers featuring green marijuana leaves and parents are not happy. Apparently it's not the type of potty training they had in mind…. Ester Goldberg

Posted by Ester Goldberg on Thursday, 15 December 2016