Australische grapjas probeert wagen uit overstroming te hengelen

Een Australische man is een lokale beroemdheid geworden in Melbourne nadat hij een grapje maakte voor de televisiecamera’s.

Melbourne was deze week het slachtoffer van hevige regenval. Dat hield Paris Diaz Jordanou niet tegen om een grapje uit te halen. Hij was vlakbij een onderdoorgang die helemaal blank stond. Toen hij zag dat een bestuurder zich toch een weg probeerde banen door het water, probeerde Jordanou de man nog te waarschuwen. De waarschuwingen werden genegeerd en de auto kwam vast te zitten in het water.

Jordanou besloot er het beste van te maken en greep zijn vishengel. Voor de grap wierp hij zijn vishengel uit en besloot hij te doen alsof hij de auto aan de haak had geslagen. Zijn kwinkslag werd bovendien uitgezonden op televisie.

Van het ene moment op het andere was de 25-jarige truckchauffeur een lokale beroemdheid. Mensen vragen hem nu of hij de Australiër van het jaar wil zijn, of zelfs of hij zich verkiesbaar wil stellen voor de functie van eerste minister.

Dat laatste lijkt hem wel te zinnen. Speciaal daarvoor haalde hij zijn beste imitatie van Kanye West boven. “In 2020 zal ik een gooi naar de post van eerste minister”, lachte Jordanou in een interview met Today.