Zestiger vindt werk dankzij tweet Marc Coucke

Een zestiger die al meer dan een jaar zonder werk zat, is aan een job geraakt dankzij een tweet van Marc Coucke. Die leverde hem opeens verschillende aanbiedingen van bedrijfsleiders op.
door
Armin
Leestijd 1 min.

De man en zijn vrouw zaten al dertien maanden zonder inkomen. Zijn echtgenote is zwaar hulpbehoevend en de schulden stapelden zich steeds hoger op voor het koppel. Noodgedwongen zouden ze zelfs hun huis moeten verkopen als er geen oplossing kwam.

Die kwam er op de valreep en wel uit onverwachte hoek. Op Twitter deed de man anoniem zijn beklag onder de naam DDT (verwijzend naar het personage uit F.C. De Kampioenen). Dat werd opgepikt door Marc Coucke en die lanceerde de volgende oproep aan bedrijfsleiders: "Twitter als jobbeurs testen. Niemand een zeer gemotiveerde lasser/onderhoudstechnicus nodig? Echte man achter @DDTremeri dringend job nodig!"

Dankzij de tweet stroomde de jobaanbiedingen plots binnen en sinds vandaag is de man al terug aan het werk. "Ongelooflijk. Zo kunnen we misschien toch kerst vieren", reageert hij opgelucht.

Toch ongelooflijk he ik zoek 13 maand naar een Job.En vind niks @CouckeMarc stuurde 1 Tweet en op 40 min kan ik gaan werken terug !!!

— DDT (@DDTremeri) 18 december 2016

Twitter als jobbeurs testen..Niemand n (zeer) gemotiveerde lasser/onderhoudstechnicus nodig?

Echte man achter @DDTremeri dringend job nodig! pic.twitter.com/WSzRMHHL6u

— Marc Coucke (@CouckeMarc) 18 december 2016