Deze gekke namen geven de sterren aan hun kinderen

Foto Pixabay

Naar goede gewoonte hebben de beroemdheden ook in 2016 hun nageslacht gedoopt met de meest gekke en uiteenlopende namen. Een bloemlezing.

Dat de sterren graag van de norm afwijken, is bij sommigen een understatement om u tegen te zeggen. Dat bewezen ze nog maar eens in 2016, door hun kroost met aparte namen op te zadelen.

Zo gaven Mick Jagger en partner Melanie Hamrick hun zoon de bedenkelijke naam Devereaux Octavian Basil Jagger. Rob Kardashian en Blac Chyna gingen voor Dream Kardashian, zus Kim koos in samenspraak met Kanye West voor Saint.

Het hoeft niet altijd vergezocht te zijn. Actrice Zoey Deschanel noemde haar kind Elsie Otter, om de simpele reden dat ze het gelijknamige dier leuk vindt. Hollywoodkoppel Ashton Kutcher en Mila Kunis doopten hun zoon met the best of both worlds Wyatt Isabelle.

Summer Rain

Het lijstje lijkt eindeloos. Zangeres Christina Aguilera vond dat ze niet mocht achterblijven en koos resoluut voor Summer Rain als naam voor haar dochter. Uma Thurman kon dan weer niet kiezen en besloot dat dan maar niet te doen, met Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson als resultaat. Actrice en zangeres Rees Whiterspoon zocht het niet te ver en zette Tennessee Whiterspoon op het geboortekaartje.

De winnaar is naar onze smaak de Amerikaanse acteur Rob Morrow. Die gaf zijn zoon de naam Tu. Tu Morrow, dus.