Wat kunnen je huishoudtoestellen jou leren?

Home Connect huishouden

Het huishouden leer je niet op school. Veel mensen weten dan ook niet op welk programma ze hun wasmachine moeten instellen zonder dat hun broek krimpt of hoe je een latte macchiato zet. Laat het denken voortaan aan je huishoudtoestellen over met Home Connect!

De nieuwe huishoudtoestellen van Bosch maken je leven heel wat gemakkelijker. Vanop afstand zet je ze aan of uit, of pas je ze aan. De gratis Home Connect-app verklapt je alle huishoudtrucjes.

Programma op maat

Dankzij Easy Start twijfel je nooit meer over het programma van je vaatwasser of wasmachine. Eén druk op de knop en je machine past zich automatisch aan.

Home Connect huishouden

De wasmachines verbonden met Home Connect bevelen je een geschikt wasprogramma aan voor elke stof en kleur. De vaatwasser weet vanzelf hoe je glazen schoon te krijgen met zo weinig mogelijk energie.

Verse voeding zonder zorgen

Je koelkast wordt slimmer en slimmer. Hij geeft tips over hoe je je boodschappen moet bewaren en in welk vak je welke temperatuur moet instellen. Zo blijven je voedingsproducten langer vers en verspil je minder.

Home Connect huishouden

Met de geïntegreerde fototoestellen weet je op elk moment wat er in je koelkast staat. Handig wanneer je inkopen doet in de supermarkt!

Hazelnoot-mokka

De koffiemachine van Bosch is volautomatisch. Je hoeft dus geen volleerde barista te zijn om te genieten van een lekker kopje koffie. De aroma’s, bijvoorbeeld hazelnoot-mokka, maken je koffiemoment af. Een espresso of een caffè latte, met of zonder cafeïne, er is voor ieder wat wils. Je zus hoeft er je niet aan te herinneren dat ze haar koffie zwart drinkt met één klontje suiker. De koffiemachine slaat dat voor jou op in een handige playlist. Eén druk op de knop is genoeg!

Home Connect huishouden

Wil je graag wat leesvoer tijdens de koffiepauze? De app vertelt je hoe koffie verbouwd wordt en leert je kennismaken met verschillende soorten koffiebonen.

Oven wordt chef-kok

Geen culinaire inspiratie? Je oven vertelt je wat klaar te maken. De app slaat je favoriete recepten op en geeft aan welke instellingen je oven nodig heeft voor een perfect resultaat.

 

Home Connect