Volgend jaar geen Braziliaans Tomorrowland meer

Foto Belga

Deze zomer zal ‘Tomorrowland Brasil’ niet doorgaan. Dat meldt de organisatie. Over ‘Tomorrowworld’ in het Amerikaanse Atlanta is er nog geen duidelijkheid.

Komende zomer zou het dancefestival voor de derde keer doorgaan op Braziliaanse bodem. Door problemen met SX, de partner die de buitenlandse festivals organiseert, moet de editie echter geschrapt worden. Het bedrijf zou niet aan de eisen kunnen voldoen.

De Braziliaanse versie van het muziekfeest in Boom wordt echter nog niet definitief afgevoerd. “We keren in de nabije toekomst graag terug naar Brazilië”, klinkt het bij de Belgische initiatiefnemers. “De afgelopen twee jaren waren mooie edities waar we met een warm gevoel naar terugkijken. We krijgen nog altijd veel liefde en appreciatie uit Brazilië.”

Over de editie in Atlanta, Verenigde Staten, is er nog geen nieuws. “Voor Tomorrowworld wachten we nog wat af wat er met SX zal gebeuren”, laat woordvoerster Debby Wilmsen weten. De Amerikaanse versie staat pas in september op de planning, waardoor de organisatie meer tijd heeft om alles in orde te brengen.

In België gaat het feest wel door en dat tijdens twee weekends: van 21 tot 23 juli en van 28 tot 30 juli.