Home Connect, het huishouden binnen handbereik!

Home Connect

Je wordt wakker en hebt zin in koffie. In de keuken word je verleid door de geur van het zwarte goud. Je bent op weg naar huis en denkt aan lasagne. Bij thuiskomst kan je meteen beginnen te smullen. Neen, er zijn geen huiselfjes in het spel. Met Home Connect van Bosch bedien je via je smartphone of tablet al je huishoudtoestellen vanop afstand.

De nieuwe huishoudtoestellen van Bosch maken je leven heel wat gemakkelijker. Vanop afstand zet je ze aan of uit, of pas je ze aan. Het enige dat je nodig hebt is een smartphone of tablet en de gratis Home Connect-app.

Wasmachine

Dankzij Home Connect hoef je geen expert te zijn in kleren wassen. De app raadt het juiste programma aan en laat weten wanneer de wasbeurt klaar is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Koelkast

Vanaf nu kan je een kijkje nemen in je gesloten koelkast. Als je niet thuis bent, ontdek je via de camera’s of je alles in huis hebt voor je diner.

Home Connect

Persoonlijke koffie

Gewoon zwart of een dubbele latte macchiatto, iedereen drinkt zijn koffie op zijn manier. De volledig automatische koffiemachine van Bosch maakt ze gelukkig allemaal. Dankzij een handige playlist hoef je het favoriete kopje koffie van je huisgenoten en gasten niet te onthouden. Met één druk op de knop slaat de machine de lievelingskoffie van je beste vriend op.

cup-703167_1920

Koken

Oven vergeten uit te zetten? Geen probleem voor Home Connect. De app geeft je bovendien culinaire inspiratie met een hele reeks recepten. Mét de juiste oveninstellingen.

Vaatwasser

De vaat was nog nooit zo simpel. De Home Connect-app vertelt je welk programma je moet kiezen en ontvangt meldingen wanneer het afgelopen is.

 

Home Connect