Vrouw doet lugubere ontdekking in kledingstuk Zara

Foto Cailey Fiesel

Cailey Fiesel, een jongedame uit New York, sleept kledingwinkel Zara voor de rechter. Aanleiding voor het proces is een dode rat in de naad van haar jurk.

Trots op haar nieuwste aanwinst droeg Cailey de jurk voor het eerst om naar haar werk te gaan. Al snel werd echter duidelijk dat er iets niet pluis was met het zwarte kledingstuk. De jurk werd omgeven door een steeds sterker wordende geur en een loszittende naad kriebelde het been van de jonge vrouw.

Omdat de ‘naad’ haar bleef hinderen besloot Cailey te kijken of ze hem er niet uit kon trekken. Het was ook op dat moment dat ze erachter kwam dat het niet om een loszittende naad ging maar wel om de poot van een rat. In paniek liep ze naar het toilet en tot haar grote ontsteltenis ontdekte ze dat er een dode rat in de naad van haar jurk genaaid was.

Op de koop toe was de rat besmet met een ziekte die uitslag op haar huid veroorzaakte. De New Yorkse eist nu een schadevergoeding van Zara om zowel haar emotionele leed als de uitslag die ze heeft opgelopen te vergoeden.