App biedt helpende hand aan mannen met premature ejalucaties

App biedt helpende hand aan mannen met premature ejaculaties
Foto Pexels

Voor mannen waarbij het vuurwerk al eens sneller dan verwacht afgaat, kunnen voortaan hulp zoeken bij een app. Het programma bevat trainingsmethodes waardoor premature ejaculaties uitgesteld worden.

Het liefdesspel is een kwestie van geven en nemen, maar soms raakt de voorraad om te geven sneller op dan verwacht. Dat is niet ideaal, maar mannen die met dat probleem worstelen, kunnen zich vanaf nu wenden tot Pea. Dat is een app die leert hoe je controle kan krijgen over je amoureuze explosie.

De applicatie is opgebouw als een spelletje en begeleidt je door allerlei oefeningen, gaande van Kegel-oefeningen tot opwindingscontrole en masturbatietechnieken. Het doel is om uiteindelijk volledige controle te krijgen over je eigen masturbatie. Dat helpt je ook om premature ejalucaties tijdens de horizontale tango te vermijden.

De maker van de app is Brennen Belich, die zelf niet beschaamd om te zeggen dat ook hij regelmatig snel zijn eindstreep bereikt. “Je moet het bekijken als een race”, vertelt hij de website Product Hunt. “Als je een halfuur wil lopen, ga je niet trainen door twee minuten te spurten en dan uit te rusten.”