Red Bull Flying Illusion: de ultieme breakdance battle

Red Bull Flying Illusion
Dirk Mathesius/Red Bull Content Pool

Red Bull Flying Illusion, het nieuwe dansspektakel van viervoudig wereldkampioenen breakdance Flying Steps, is een complex en fascinerend dansverhaal over de eeuwige tweestrijd tussen goed en kwaad – de ultieme breakdance battle.

Volgens de legende zouden de Flying Heroes hun aartsvijanden, de Dark Illusions, ooit naar de onderwereld verbannen hebben. Maar het kwaad geeft zich niet zo gemakkelijk gewonnen en breekt de deur van de onderwereld opnieuw open. De Flying Heroes hebben tot zonsopgang om de aarde van de duisternis te redden, en gaan de battle met hun vijanden opnieuw aan.

Red Bull Flying Illusion vertelt een heldhaftig verhaal, maar dat is niet het belangrijkste. Artistiek directeur Vartan Bassil: “Het verhaal is belangrijk, want zo kunnen we de mensen raken. Maar het allerbelangrijkste is het breakdancen. De battle tussen goed en kwaad is de kers op de taart van deze spannende voorstelling.”

Bekijk hier hoe de dansers zich tijdens hun training vermaken in 360°!

Red Bull Flying Illusion komt naar Paleis 12 in Brussel op 2, 3 en 4 december. Mis deze unieke voorstelling niet en bestel nu je tickets op www.redbullflyingillusion.be