Amerikaanse vrouw maandenlang vastgebonden “als een hond” in container in VS

Een dertigjarige vrouw die sinds augustus vermist was, is “vastgebonden als een hond” teruggevonden in een container op een veld in South Carolina, in het zuidoosten van de Verenigde Staten. Dat meldt de lokale politie. Het veld behoort tot een man die geregistreerd staat als seksuele delinquent. De politie waren donderdagochtend een huiszoeking aan het uitvoeren bij de man vanwege een tip over een seksueel delict toen ze luid geklop en geschreeuw hoorden vanuit een metalen container.
“Ze had een ketting rond haar nek. We hebben deze arme vrouw echt gevonden met de hulp van God”, aldus sheriff van Spartanburg Chuck Wright aan NBC News. Het slachtoffer verklaarde dat ze sinds ze, samen met haar vriend, als vermist werd opgegeven in augustus, twee maanden in de container had doorgebracht. Van de vriend was donderdag nog geen spoor, maar zijn wagen werd wel aangetroffen op het eigendom van de eigenaar van het veld Todd Kohlhepp.
Die laatste werd opgepakt door de politie en in verdenking gesteld van ontvoering. Volgens het slachtoffer zijn er mogelijk nog vier lichamen begraven op het domein van Kohlhepp, maar daarover was donderdagavond nog geen duidelijkheid, aldus NBC News.

Bron: Belga