Topchefs in de bres tegen kanker

Topchefs in de bres tegen kanker

Zes topchefs zetten hun schouders achter het Steunfonds voor Oncologische Revalidatie Koninklijke Villa Oostende. Dat is vandaag bekendgemaakt. Zij zullen aan de slag gaan tijdens het jaarlijkse fondsenwervingsdiner, op 20 februari. In de voormalige Koninklijke Villa in Oostende kunnen mensen met kanker en hun mantelzorger in alle comfort ontspannen. Mensen met kanker worden er tijdens of na hun behandeling zo goed mogelijk begeleid door tal van specialisten, waardoor hun genezings- en herstelproces bespoedigd wordt in een zo aangenaam mogelijke omgeving.

Het Steunfonds organiseert jaarlijks een fondsenwervingsdiner om alle activiteiten, aanvullend op de medische behandeling te bekostigen en de kosten ook zo laag mogelijk te maken. Dit jaar willen ze 100 overnachtingen aanbieden voor -26-jarigen en 500 overnachtingen voor amper 40 euro voor patiënt en begeleider.
Dit jaar krijgen ze daarvoor de steun van zes topchefs. Sandra Bekkari, Marcelo Ballardin, Benoit Dewitte, Michael Vrijmoed, Filip Claeys en Roger van Damme zullen tijdens het diner op 20 februari in het Kursaal van Oostende elk een gerecht maken.

bron: Belga