Producent ‘onzichtbare onderhemden’ verkozen tot ‘Belgium’s Most Promising Start-up’

Producent 'onzichtbare onderhemden' verkozen tot 'Belgium's Most Promising Start-up'

Tijdens de 3e editie van ‘Entrepeneurial Summit’ van KBC vanmiddag in Leuven is het bedrijf Sizable uit Merchtem door de aanwezigen verkozen tot ‘Belgium’s Most Promising Start-up’. De circa 1.000 bezoekers van de bijeenkomst kregen elk 10.000 ‘Boleuro’s’ waarmee ze fictieve aandelen konden kopen van de 42 start-up-finalisten. De onderneming die de meeste investeerders achter zich kon scharen ging met de award naar huis.
De vertegenwoordigers van Sizable konden de aanwezigen overtuigen met hun productie van ‘onzichtbare’ onderhemden vervaardigd uit bamboe viscose en organisch katoen. De winnaar ontving een prijs ter waarde van ruim 30.000 euro waarvan 10.000 euro cash.

Nohau, een innovatieve selectietool, eindigde tweede, Kodibox, een start-up die milieuvriendelijke verhuisboxen verhuurt, werd derde. De vierde en vijfde plaats gingen naar Fit 20 en Guidy2Property.

Met deze jaarlijkse Entrepeneurial Summmits wil KBC jonge ondernemers kansen bieden om hun bedrijf op te starten door hen in contact te brengen met potentiële investeerders en crowdfunders. Daarnaast wil men potentiële investeerders de knepen van het investeren in start-ups bijbrengen door hen kans te bieden om ervaringen te delen met risicokapitaalverstrekkers.

bron: Belga