Maak van je smartphone een personal assistent

There are smart phones, and smart people. Wie slim is, transformeert zijn telefoon dus tot een persoonlijke assistent. Dit lijstje handige apps helpt je daarbij.

styliciousPersoonlijke stylist
Het uitkiezen van een geslaagde outfit neemt onnodig veel tijd in beslag. Daar wil Stylicious verandering in brengen. De app helpt je om je kast te ordenen en outfits te creëren vanuit je bed. Het enige wat je daarvoor moet doen, is vooraf de tijd nemen om je kleerkast te inventariseren.
Stylicious, beschikbaar voor Android en iOS, gratis

morning-routineOnverbiddelijke time manager
Er bestaan drie manieren om een hardnekkige gewoonte te veranderen: dankzij een plots inzicht, een verandering in je omgeving of door heel geleidelijke, kleine aanpassingen door te voeren. De app Morning routine speelt in op dat laatste. Als je ‘s ochtends rustig wil ontbijten, geeft de app aan wanneer het tijd is om de spiegel in de badkamer te verruilen voor de ontbijttafel.
Morning routine, beschikbaar voor iOS, prijs 0,99 euro

parkmePraktische parkeerwachter
De zoektocht naar een vrije parkeerplaats in de stad is soms zenuwslopend. Maak het jezelf gemakkelijk en installeer ParkMe, een app die helpt bij het vinden en reserveren van een vrije plaats, de prijs van de parking berekent en je een seintje geeft als je parkeertijd dreigt te verlopen.
ParkMe, beschikbaar voor iOS en Android, gratis

foodzyRealistische diëtist
Let je graag op je lijn, maar heb je geen flauw benul van het aantal calorieën dat je op een gemiddelde dag naar binnen speelt? Dan is Foodzy een handig hulpmiddeltje. Je geeft aan wat je allemaal eet en vervolgens berekent de app in jouw plaats het aantal calorieën.
Foodzy, beschikbaar voor iOS en Android, gratis

gympactBetaalbare personal trainer
Heb je moeite om jezelf te motiveren om naar de sportschool te gaan? Ook daar kan je smartphone heil brengen. Aan het begin van de week laat je Gympact weten welke doelen je stelt voor jezelf de komende zeven dagen. Vervolgens kies je een bedrag. Bereik je je doelstelling niet? Dan gaat het gekozen bedrag van je creditkaart. Als je je doel wel behaalt, krijg je geld gestort.
Gympact, beschikbaar voor iOS en Android, gratis