Rode Duivels - Ook Griekenland behoudt maximum na 0-2 zege in Estland

Griekenland heeft maandagavond op de derde speeldag in groep H van de WK-kwalificaties met 0-2 gewonnen op het veld van Estland. Aanvoerder Vasilis Torosidis opende al na twee minuten de score in Tallinn, op het uur zette Kostas Stafylidis de 0-2 eindstand op het scorebord. Griekenland behoudt zo na drie speeldagen het maximum van de punten, maar moet wel de leidersplaats aan België laten, dat met 0-6 ging winnen in Gibraltar en een beter doelsaldo heeft. De Rode Duivels en Griekenland nemen het op 25 maart 2017 in Brussel voor de eerste keer tegen mekaar op in deze kwalificatiegroep.

Bosnië-Herzegovina herstelde zich enigszins van de 4-0 opdoffer van vrijdag op de Heizel, door met 2-0 te winnen van Cyprus. Het was in Zenica wel wachten tot de 70e minuut vooraleer de onvermijdelijke Edin Dzeko de score opende, elf minuten later zorgde de aanvaller van AS Roma voor de 2-0. Bij Cyprus speelde Laifis (Standard) de hele wedstrijd. In de stand volgt Bosnië met zes punten op de derde plaats.