Fit & fun: deze sportinspiratie helpt je uit je luie zetel

Sportapps maken intussen deel uit van ons dagelijks leven en de nieuwigheden zitten wat op een dood spoor. Wie een droomlichaam wil, zoekt tegenwoordig zijn heil op social media zoals Instagram, waar fitnesssterren elkaar de loef proberen afsteken met tips. Work that body… maar wel in stijl.

pumaCara Puma
Cara Delevingne is het gezicht van de nieuwe ‘Do You’ campagne van Puma, waarvan dat andere uithangbord van het merk, Rihanna, art director is. De campagne zet zowel de loop-, training- als sportswearcollectie van Puma in de spotlights.

nikelabvuittonNike VS Vuitton
De nieuwe capsulecollectie van Nikelab is ontworpen door Kim Jones, art director van Louis Vuitton, en bestaat uit vijf stuks. Deze tweede samenwerking, Packable Sport Style, is minder atletisch en sportief dan de eerste. Ze mikt eerder op kleding die makkelijk te dragen en in je bagage mee te nemen is. Dankzij de Tech Fleece stof zijn deze kledingstukken licht, maar goed isolerend.

adidaswangWang sports
Adidas Originals en Alexander Wang hebben 84 uniseks kledingstukken en schoenen uit hun samenwerking onthuld. En die gaan met plezier tegen alle regels in. Zo staat het klaverblad, het logo van de fabrikant, ondersteboven als nieuw symbool. De eerste collecties in de winkel zijn beperkt tot negen looks: T-shirts, sweatshirts, met capuchon of bedrukt met graphics,…

soniatlevDe Tlev-methode
Fitnessster Sonia Tlev stelt een trainingsmethode in 12 weken voor. Zowat 1,5 miljoen mensen volgen haar tips via Instagram, Facebook en YouTube. Ze brengt ook downloadbare gidsen uit voor smartphone en tablet, om je op weg te zetten naar dat perfecte lichaam.
soniatlev.com

jenshelterBipstagram
Jen Selter is geobsedeerd door een ronde, gespierde kont. En dat legt haar geen windeieren, want met bijna 9,9 miljoen volgers op Instagram is ze zelfs veel populairder dan heel wat Hollywoodactrices. En gezien het lichaamsdeel dat ze graag in de kijker zet, zijn dat heus niet alleen vrouwen. Ze deelt in elk geval met plezier haar tips voor billen in topvorm.
www.instagram.com/jenselter

misfitGeconnecteerd zwemmen
Misfit, een van de wereldleiders op het vlak van sportgadgets, heeft zonet zijn Misfit Shine 2 Swimmers Edition gelanceerd. Deze waterdichte armband zorgt ervoor dat zwemmers onderling kunnen connecteren en is uiteraard volledig waterdicht. Om de armband te vervaardigen, werd er gebruik gemaakt van ultra-bestendig aluminium dat ook dienst doet in de luchtvaartindustrie. Tot slot sloeg Misfit de handen in elkaar met het expertenteam van Speedo om de duurzaamheid en de gebruiksvriendelijkheid van de sportarmband te garanderen.

jabraOngehinderd muziek beluisteren
Muziek luisteren tijdens het sporten is niet altijd even praktisch. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van handige sportoortjes te krijgen die je niet hinderen tijdens het bewegen. Denk bijvoorbeeld aan Sport Pace, de nieuwe oortjes van Jabra, die zowel draadloos als waterbestendig zijn en daardoor zelfs in de meest extreme weersomstandigheden hun mannetje staan.

Door Pierre Jacobs