Chinese vrouw beweert al 17 maanden zwanger te zijn

De Chinese Wang Shi draagt naar eigen zeggen al 17 maanden haar kind in haar buik. De vrouw zou al 25 kilogram zijn bijgekomen en lijden aan een aandoening die de ingang van de baarmoerder verstopt.

Beeld je even in dat Pukkelpop zijn einde nadert en je het nog altijd niet over je hart hebt gekregen om de geur en vliegenpopulatie van de Dixie-wc’s te trotseren. Je endeldarm staat onder tussen op ontploffen en je geraakt niet meer alleen recht omdat je buik in de weg zit. Wel, doe dat maal zeventien maanden en je kan je een idee vormen van de beproeving waarvan een Chinese vrouw claimt dat ze die momenteel doorstaat.

Wang Shi is in blijde verwachting, maar is het wachten ondertussen al grondig beu. De Chinese beweert namelijk dat haar baby al acht maanden over tijd is. Ze zegt zelf ondertussen al 25 kilogram meer te wegen.

Het koppel beweert al meer dan 1300 euro aan onderzoeken te hebben gespendeerd. Hun kleine bundel van liefde zou ondertussen al 3,8 kilogram zwaar zijn, terwijl een gemiddelde baby tegenwoordig de weegschaal laat stoppen bij 2,5 kilogram. Volgens het paar hebben dokters ontdekt dat de vrouw lijdt aan de aandoening placenta praevia, waarbij de ingang van de baarmoeder geblokkeerd is en het voor de baby dus moeilijker is om zijn uitweg te vinden.

Als de beweringen van Wang Shi waar blijken te zijn, dan heeft ze het wereldrecord voor de langste menselijke zwangerschap ondertussen al met vijf maanden verbroken.

Foto Pixabay