Professioneel bruidsmeisje te huur

Breng jij je vrije tijd het liefst door op een huwelijk? Overweeg dan een carrière als professioneel bruidsmeisje, zoals Jen Glantz. “Ik word betaald om te dansen met die dronken nonkel, om de jurk om te heffen als de bruid naar het toilet moet en ik ben er voor haar om alle andere vuile klusjes op te knappen”, zo klinkt het.

Voor Glantz ging de bal aan het rollen toen ze herhaaldelijk werd gevraagd om bruidsmeisje te worden voor haar trouwende vriendinnen. Naar eigen zeggen was ze daar zo goed in, dat ze op een avond door twee onbekende vrouwen als bruidsmeisje gevraagd werd.

Haar missie? De bruid helpen om van haar trouwdag de mooiste dag van haar leven te maken. Belangrijk wel is dat Glantz niet van plan is om de beste vriendinnen van de bruid te vervangen, maar wel om van de bruiloft een stressloze dag te maken. Glantz vergelijkt zichzelf met een weddingplanner, maar gaat gewoon nog één stapje verder.

Zo helpt ze niet alleen met het plannen van dé grote dag, maar biedt ze ook een undercover service voor getuigen van de bruid die te drukbezet zijn. Ze helpt hen een handje bij het schrijven van een goede speech en het voorbereiden van het vrijgezellenfeestje.