Chris Van den Durpel komt met nieuw sketchprogramma

Foto VTM

Chris Van den Durpel broedt op een gloednieuw sketchprogramma voor VTM waarin hij heel wat nieuwe typetjes wil introduceren. Ook bekende figuren als Kamiel Spiessens, Ronny King, Jimmy B zullen de revue passeren. 

Fans hebben Chris Van den Durpel een tijd op het scherm moeten missen, maar dit najaar haalt hij dus opnieuw pruiken, potten make-up en snorren boven en staat hij voor de camera met zijn schizofrene creaties.

“Toen ik enkele weken geleden mijn kasten uitmestte, botste ik op een heleboel pruiken die er een beetje verwilderd bijlagen”, reageert Belgische acteur. “Ik zette er eentje op en wonderwel paste ze nog. Eén blik in de spiegel en de goesting was er weer. De vele typetjes opnieuw tot leven brengen online en op televisie en ze laten inspelen op de sociale media, wordt een leuke uitdaging waar ik reikhalzend naar uitkijk.”

Figuren als Kamiel Spiessens, Ronny King, Jimmy B en “bokseur” Firmin doken de voorbije jaren nog sporadisch op in andere shows met Chris zoals ‘Familieraad’, maar dit nieuwe programma is het eerste in twaalf jaar dat volledig draait rond zijn typetjes. Hoe het zal heten en wanneer de afleveringen precies uitgezonden zullen worden, is nog niet bekend.

Foto VTM