Apple neemt ‘Carpool Karaoke’ over

‘Carpool Karaoke’, een muzikaal en komisch onderdeel van de Amerikaanse talkshow ‘The Late Late Show’, wordt een serie op Apple Music. Volgens The Hollywood Reporter zal dit echter zonder de vetrouwde presentator James Corden zijn.

In ‘Carpool Karaoke’ neemt een bekende muzikant plaats naast James Corden en maken ze een ritje door een wijk. Het duo zingt vervolgens bekende hits van de artiest in kwestie, vaak op hilarische wijze. In totaal worden er zestien nieuwe afleveringen gemaakt en de eerste wordt heel binnenkort al verwacht. Wie de nieuwe presentator zal zijn, is nog niet bekend.

“We kunnen alleen maar tevreden zijn met de nieuwe samenwerking met Apple Music. Het succes achter ‘Carpool Karaoke’ zit hem in de intimiteit die er ontstaat en de liefde voor muziek van de passagier”, zegt Ben Winston, producer van ‘The Late Late Show’.

Onlangs nog nam Michelle Obama plaats naast Corden en rapten ze erop los. Verder waren onder andere Stevie Wonder, Red Hot Chili Peppers, Adele, Justin Bieber en Elton John ook al te gast in de auto van de presentator.

Foto YouTube