Reizigers van Jetair in Nice zijn safe, Thomas Cook contacteert reizigers

Reizigers van Jetair in Nice zijn safe

De touroperators Jetair en Thomas Cook zijn bezig hun reizigers in de regio Nice in kaart te brengen. Jetair kan alvast melden dat de zes mensen die via hen op citytrip waren in de Franse stad, veilig zijn. De vanmorgen geplande vluchten naar Nice gaan gewoon door. Nice is bij Jetair een kleine citytrip-bestemming. De touroperator heeft vandaag twee vluchten naar Nice op de agenda staan (een vanuit Oostende en een vanuit Charleroi), maar het overgrote deel van de mensen heeft alleen een vliegticket geboekt bij de touroperator. Zij reizen meestal vanop de luchthaven op eigen houtje verder in de regio, legt Jetair-woordvoerder Hans Vanhaelemeesch uit.

De enkele citytrippers die naar Nice vliegen, kunnen hun reis annuleren, wijzigen of uitstellen, klinkt het nog, indien ze dat zouden willen.

Bij Thomas Cook is men vanochtend nog bezig om de reizigers in de regio in kaart te brengen. Woordvoerder Koen van den Bosch laat alvast weten dat er geen reden is om geplande reizen te annuleren.

Ook de vluchten richting Nice vanop Brussels Airport gaan gewoon door, zo blijkt uit de vluchtschema’s op de website van de luchthaven.

bron: Belga