Vrouw moet brommen wegens luide seks

Een 25-jarige Amerikaanse heeft een celstraf gekregen van 45 tot 90 dagen wegens ordeverstoring. De aanklacht kwam van haar buren, die twee jaar lang haar luide seksuele escapades door de muur moesten aanhoren.

Tanya Saylor, haar chronisch zieke echtgenoot en hun vijf kinderen hebben twee jaar lang moeten horen hoe buurvrouw Amanda Warfel de liefde bedreef. Het gezin woont in een rijtjeshuis en de kamer van de dochters grenst tegen die van Warfel. De twee kinderen werden zo regelmatig geconfronteerd met de luide muziek en seksgeluiden van hun gebuur.

Klachten van de buren over het geluid vielen in dovemansoren. Warfel ging lustig door en soms maakte ze zelfs nog meer lawaai. Volgens de gerechtsdocumenten, die York Daily Record kon inkijken, zorgde het uitzinnige gedrag in de slaapkamer ervoor dat de kasten en het bed van de dochters aan het bewegen waren. De dochters kregen zelfs oordbeschermers om te kunnen slapen.

Na twee jaar hadden de Saylors er schoon genoeg van. In maart belden ze de politie nadat Warfel weer weigerde om haar muziek stiller te zetten en bovendien racistische opmerkingen tegen een buur had gemaakt. De ordediensten arresteerden haar. De zaak van Warfel kwam eind vorig week voor. De rechter veroordeelde haar tot 45 à 90 dagen in de cel, een straf die ze al uitgezeten heeft. Na de uitspraak wou ze zich verontschuldigen bij de Saylors, maar die wilden niet naar de rechtszaal komen. Waarschijnlijk hadden ze haar al genoeg gehoord.

Foto Pixabay