Eén vlucht van Brussel naar Istanboel vandaag geannuleerd

Eén vlucht van Brussel naar Istanboel vandaag geannuleerd

Als gevolg van de aanslag in Istanboel werd een vlucht van Turkish Airlines op de verbinding Brussel-Istanboel vandaag geannuleerd. De vlucht had om 13.35 uur vanop Zaventem moeten vertrekken, maar werd afgeschaft na de driedubbele zelfmoordaanslag op de luchthaven Atatürk, zo staat te lezen op de website van Brussels Airport en in een communiqué van de Turkse luchtvaartmaatschappij. Turkish Airlines meldt online dat de vluchten met als bestemming de luchthaven Atatürk zijn hernomen, maar voegt er aan toe dat annuleringen of vertragingen mogelijk blijven.

Een andere vlucht van Turkish Airlines die van Brussel naar Istanboel vliegt en zou vertrekken om 11.50 uur is inmiddels aangekondigd met een vertraging van veertig minuten. De status van de vluchten die om 07.45 uur, 12.45 uur en 19.30 uur op Brussels Airport vertrekken, is voorlopig ongewijzigd.

Tot slot werden er ook twee vluchten van Turkish Airlines, van Istanboel naar Brussel geannuleerd. Het gaat om de vlucht van 04.25 uur en die van 10.10 uur vandaag.

bron: Belga