Belgen trainen achter gesloten deuren, Hazard en Vermaelen krijgen verzorging

Belgen trainen achter gesloten deuren

De Rode Duivels hebben woensdagnamiddag een training achter gesloten deuren gehouden in Le Haillan. Alle internationals tekenden present op het trainingscentrum, Eden Hazard en Thomas Vermaelen pasten zoals eerder aangekondigd voor de oefensessie en kregen verzorging. Kapitein Hazard sukkelt met een contractuur in de dij en wordt pas donderdag opnieuw op training verwacht, Vermaelen (vrijdag geschorst in de kwartfinale tegen Wales) heeft last van de adductoren en de buikspieren en krijgt enkele dagen rust.

Dinsdagnamiddag hadden de Belgen een vrije namiddag. Sommigen bezochten Bordeaux, anderen zouden een mogelijke transfer geregeld hebben. Zo zou Michy Batshuayi erg dicht bij een overgang naar Chelsea staan en wordt Thomas Meunier nadrukkelijk aan Paris Saint-Germain gekoppeld. Batshuayi moest normaal gezien woensdag na de training ook met de pers komen praten, maar zijn persbabbel werd in allerijl ‘op vraag van zijn club Marseille’ geannuleerd.

Donderdagmorgen (10u30) trainen de Duivels nog een laatste keer in Le Haillan, later op de dag reizen ze af naar Lille. Daar botsen ze vrijdagavond (21u) in de kwartfinales op Wales.

.

bron: Belga