Nieuwszender BRUZZ organiseert “Dag van de voetgangerszone”

Nieuwszender BRUZZ organiseert "Dag van de voetgangerszone"

Op 28 juni 2016 is het één jaar geleden dat de voetgangerszone in het centrum van Brussel officieel werd ingehuldigd. Bij BRUZZ, de nieuwszender van Brussel over alle kanalen heen organiseren ze daarom op 22 juni hun “Dag van de voetgangerszone”. Die dag zenden ze een hele dag uit vanop de BRUZZ-bus. “De BRUZZ-bus komt voor de Beursschouwburg te staan en daar zullen we live radio maken van 7:00 uur ’s ochtends tot 19:00 ’s avonds met verschillende gasten en meningen. Het laatste uur van onze uitzending hebben we een groot debat met verschillende gasten, waaronder minister Pascal Smet, schepen Els Ampe, professor Philippe Van Parijs en AB-directeur Dirk De Clippeleir. Iedereen kan bovendien aan de bus de hele dag zijn mening komen geven over de voetgangerszone”, vertelt hoofdredacteur van BRUZZ, Jeroen Roppe.

De uitzending is zowel online, via radio, als op televisie te volgen. Daarnaast zal er ook in het wekelijkse magazine uitgepakt worden met een special over de voetgangerszone. BRUZZ blijft op die manier de Brusselaars met hun stad verenigen.
“Absoluut, dat is onze baseline ook, You Are The City. We willen de mensen zoveel mogelijk betrekken bij wat wij doen en onze kanalen zoveel mogelijk open stellen voor de Brusselaars. De ‘Dag van de voetgangerszone’ is hier een uitstekend voorbeeld van”, besluit Roppe.

bron: Belga