Beerschot-Wilrijk strikt oude bekende Mo Messoudi

door
Belga
Leestijd 1 min.

KFCO Beerschot-Wilrijk heeft zich versterkt met Mo Messoudi, zo maakte de club bekend. De 32-jarige middenvelder zette op het Kiel zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen. Mohamed 'Mo' Messoudi is een jeugdproduct van Beerschot. Hij kwam in het seizoen 2002-2003 in de kern van Germinal Beerschot en bleef er drie seizoenen. In 2005 won hij de Beker van België. Zijn trainer toen was Marc Brys, de coach die ook volgend seizoen op het Kiel weer de sportieve touwtjes in handen krijgt.

In 2006 verkaste Messoudi richting Tilburg in Nederland, waar hij drie seizoenen uitkwam voor Willem II. Daarna keerde hij terug naar België: drie seizoenen bij KV Kortrijk en telkens één seizoen bij achtereenvolgens AA Gent, OH Leuven en Zulte Waregem. Vorig seizoen speelde Messoudi in de Marokkaanse eerste klasse bij Raja Casablanca en nu keert hij dus terug naar het oude nest.

"Bedoeling is dat hij straks op het middenveld mee de lijnen uitzet en naast zijn maatje Hernan Losada voor de nodige offensieve impulsen en technische hoogstandjes zorgt. Kortom, de komst van Mo Messoudi is voor KFCO Beerschot Wilrijk een "toptransfer" in de letterlijke zin van het woord", luidt het.

Het ambitieuze Beerschot-Wilrijk is de kampioen uit derde klasse B en treedt volgend seizoen aan in de hoogste amateurklasse.

bron: Belga