Divorce bloody divorce voor Ozzy Osbourne en Sharon Arden

door
Belga
Leestijd 1 min.

Ozzy Osbourne, als frontman van de groep Black Sabbath bekend als de "grootvader van de hevay metal", en zijn echtgenote Sharon hebben na 33 jaar een einde aan hun huwelijk gemaakt, zo menen Amerikaanse media zondag te weten. Zowel E! News als Entertainment Tonight haalt anonieme bronnen aan die zeggen dat het metalpaar drie jaar na hun paarlen huwelijksverjaardag de stekker uit de relatie heeft getrokken. Maar volgens het magazine People is de 67-jarige Ozzy enkel tijdelijk bij het huisvuil van de woning van de Osbournes nabij Los Angeles gezet als straf voor het rijden van een scheve schaats. Om niet helemaal paranoïde te worden: de drie media zijn het er over eens dat Ozzy niet hervallen is in alcohol- en drugsmisbruik.

De nu 63-jarige Sharon ontmoette Ozzy in de jaren '70, toen haar vader manager was van Black Sabbath. Niet alleen huwde zij met de Sabbath-zanger, zij ontfermde zich ook over de solocarrière van Oz the wizard door gitaristen en tekstschrijvers in te huren. Later nam zij ook andere hardrockgroepen onder haar muzikale vleugels. Voor Ozzy ging het om zijn tweede huwelijk. Zijn eerste, met Thelma Riley, leverde drie kinderen op: een jongen, een meisje en een adoptiefzoon.

Het vorige decennium bereikten Ozzy, Sharon en hun drie kinderen - Ozzy heeft er dus zes - een nieuw hoogtepunt qua populariteit door de uitzending van de realityshow 'The Osbournes' op MTV.

Bron: Belga