Jupiler Pro League - Standard wint met 4-1 van Moeskroen-Péruwelz

Op de vierde speeldag in play-off IIA heeft Standard Luik vrijdagavond met 4-1 de maat genomen van Moeskroen-Péruwelz. Bij de rust was het 1-1 gelijk. Filip Markovic bezorgde Moeskroen-Péruwels in de 6e minuut een snelle voorsprong, maar die bleef maar 25 minuten op het bord staan. Farouk Miya maakte er in de 31e 1-1 van. In de tweede periode hielden Ionnis Maniatis (52e), Gabriel Boschilia (73e) en Benjamin Tetteh (77e) de drie punten thuis voor Standard. Voor Moeskroen betekende het na een zege en twee gelijke spelen de eerste nederlaag in de play-offs.

Kortrijk en Waasland-Beveren spelen zaterdagavond de andere wedstrijd in play-off IIA. Met 7 punten is Standard voorlopig leider, voor Kortrijk en Moeskroen-Péruwelz (5) en Waasland-Beveren (1).