Win de dunste 2TB harde schijf ter wereld !

Familiefoto’s, vakantiekiekjes, selfies voor en na een uitputtende loopwedstrijd, herinneringen aan onvergetelijke feestjes … Een mens maakt in zijn leven talloze foto’s om mooie momenten opnieuw te beleven of om ze te delen.  Al die bestanden zijn vaak verspreid over apps, smartphones, tablets, computers, email en sociale media. Deze aandenkens kwijtspelen is dan ook een kleine catastrofe. Een degelijke back-up kan je op dat vlak de nodige gemoedsrust geven. Seagate geeft nu maar liefst vijftig externe harde schijven weg die specifiek gemaakt zijn voor veilige back-ups.

Dankzij de bijhorende software en de ruime opslagcapaciteit is het een fluitje van een cent om een back-up te maken met de Seagate Backup Plus Ultra Slim. Het duurzame en stijlvolle exterieur zorgt er daarnaast voor dat de schijf tegen een stootje kan. Het opvallende ontwerp met cirkelvormig patroon geeft de schijf een frisse en elegante look. Als kers op de taart krijg je twee jaar lang 200 gigabyte cloudopslag bij OneDrive van Microsoft, zodat je je gegevens nog eens veilig kan opslaan.Is zo’n Backup Plus Ultra Slim precies wat je nodig hebt? Seagate geeft momenteel vijftig exemplaren weg! Het enige dat je daarvoor moet doen, is een van de herinneringen waar je sowieso een back-up van wil maken delen op win-seagate.com en een goed antwoord te geven op de schiftingsvraag. Wie weet ligt er binnenkort een spiksplinternieuwe Seagate Backup Plus Ultra Slim bij jou in de bus!

De wedstrijd loopt tot en met 30 juni. Deelnemers kunnen vijf foto’s insturen, al kan elke deelnemer natuurlijk slechts één keer winnen.

Wedstrijd