Dit zegt je favoriete pizza over je persoonlijkheid

Hou jij van pizza Hawaï? Of bestrooi jij de lekkernij liever met een hoop kaas, vlees of champignons? De keuze verklapt meer over je persoonlijkheid dan je in eerste instantie zou denken.

Onderzoekers van de universiteit in Innsbruck hebben ontdekt dat jouw persoonlijke smaak heel wat vertelt over je karaktereigenschappen, omdat het gelinkt is aan je zenuwstelsel, wat verantwoordelijk voor je emoties en je gedrag. Of deze theorie ook écht toepasbaar is op pizza-toppings lijkt ons onwaarschijnlijk, maar het is wel leuk om te controleren.1. Pizza zonder topping

Mensen met een voorkeur voor Margherita zijn niet saai, maar wel betrouwbaar en standvastig. Ze weten wat ze willen, houden voet bij stuk en kunnen hun mannetje staan.

2. Pizza Hawaï

Mensen die graag ananas lusten op hun pizza, zijn bruisend, ontspannen en zelfverzekerd. Niet op een arrogante manier, maar ze zitten gewoon goed in hun vel.

3. Pizza met ansjovis

Wie op restaurant steevast pizza met ansjovis bestelt, is koppig, stoutmoedig en onbevreesd. Soms kunnen ze ook egoïstisch uit de hoek komen.

4. Pizza met champignons

Ben je verlekkerd op pizza met champignons? Dan is de kans groot dat je open, nuchter en gul bent.

5. Pizza pepperoni

Wie zijn maaltijden graag zo pikant mogelijk heeft, is zorgzaam, ongecompliceerd en grappig.

6. Pizza Quattro formaggi

Als het niet kazig genoeg kan zijn, ben je gedreven, doelgericht en toegeeflijk.

7. Pizza met veel vlees

Vleesliefhebbers zijn best trots op zichzelf. Tegelijk durven ze tonen dat ze breekbaar en openhartig zijn.

8. Pizza met veel groenten

De vegetariërs onder de pizzaliefhebbers zijn gevoelig, verrasend en mysterieus.

9. Pizza speciaal

Wie kiest er nu voor een ‘normale’ topping als er een hoop bizarre of rare gerechten op de kaart staan? Dit maakt jou creatief, wild en avontuurlijk.

10. Pizza met alles

Kan je nooit kiezen en wil je gewoon alles op je pizza? Dan ben je hartelijk en enthousiast, maar ook een beetje besluiteloos.

[polldaddy poll=”9390948″]

Foto Pexels