Britten bouwen altaar voor gevallen koekjes

Niets is vreselijker dan verlangend uitkijken naar het op smullen van een overheerlijke maaltijd, om het vervolgens te laten vallen. Dat moeten ook enkele Britten gedacht hebben. Een pak koekjes eindigde op de grond, dus maakten ze een 'in memoriam' voor de lekkernij.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Blijkbaar had iemand enkele chocoladekoekjes uit zijn handen laten glippen en hadden andere lolbroeken een mini-altaar gemaakt, inclusief kaarsen, bloemen en een briefje met de tekst "Gecondoleerd met je verlies". Hugh Osborn trof het bizarre tafereel aan op straat. Blijkbaar vond hij het zo grappig, dat hij het deelde op Twitter.

Somebody dropped a pack of Digestives on our road. It's now amassed a shrine including daffodils, a candle & a note… pic.twitter.com/gEbaoP6O6H

— Hugh Osborn (@HughO2) 14 april 2016

De Tweet weekte heel wat reacties los. Zo betuigden heel wat andere mensen hun deelneming op de sociale media en lieten meerdere mensen nog andere bloemen achter op de plek.

By this morning the #LeamingtonDigestives shrine looked like this. I fear the worst now the rain has come though... pic.twitter.com/1IONiEuN2Y

— Hugh Osborn (@HughO2) 15 april 2016

Ondertussen is de herdenkingsplaats jammer genoeg verdwenen. Na een fikse regenbui heeft de gemeente beslist om de restanten van het altaar op te ruimen.

@jdfreeradio @MarkMolloy99 shrine is gone.. Got swept up and dumped on some doorstep #spoilsports #leamingtonshrine

— Charlotte Rose (@Charl____) 18 april 2016

Twitter / HughO2