Twee zangeressen bewijzen dat de metro nemen allesbehalve saai is

Een saai metroritje in Frankfurt is vorige week veranderd in een aanstekelijk miniconcert. Twee vrouwen beginnen spontaan de Prince-hit ‘Kiss’ te zingen, tot groot jolijt van de andere pendelaars. Het optreden was zelfs zo aanstekelijk dat het ondertussen een wereldwijde internethit geworden is. 

De Britse Heidi Joubert en Dutise Anna Guder waren op weg naar huis van een muziekfestival, toen ze hun medepassagiers wilden trakteren op een kleine performance. Het enthousiasme van de twee dames werkte zo opzwepend, dat een man halverwege spontaan invalt. Het blijkt te gaan om een rapper uit Malta, Ozzy Lino, aldus een Maltese krantEen vriend van de twee muzikanten filmde het hele tafereel en deelde het resultaat op de Facebookpagina van Guder, die ook bekend staat onder haar artiestennaam ‘Kiddo Kat’. De video is ondertussen al meer dan 2 miljoen keer bekeken en bijna 25.000 keer gedeeld.

Subway Session Frankfurt KIDDO KAT Feat. Heidi Joubert

Aftershow-Party-Jam in the S-Bahn Frankfurt Part II.KIDDO KAT Feat. Heidi Joubert Feat. some random guy who jumped in spontaneously and rapped is ass off 🙂 killing it! Thanks to Roland and the whole bunch of crazy people I was lucky to meet @ the musikmesse last week!This is what music is all about – check it out!#JammingLikeABoss #Roland #ElCajonEC10 #LAGGuitar #BestTimeEver

Posted by KIDDO KAT on Tuesday, 12 April 2016