Bob Peeters twee jaar langer coach van Westerlo

door
Belga
Leestijd 1 min.

Bob Peeters heeft zijn verblijf bij Westerlo verlengd. De trainer zette deze namiddag zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis voor twee jaar. De voormalige Rode Duivel (13 caps) kwam eind november bij Westerlo aan het roer te staan. Hij nam het destijds over van Harm van Veldhoven. Westerlo stond toen met 12 punten uit 16 wedstrijden op een gedeelde laatste plaats. In de laatste 14 wedstrijden sprokkelde Westerlo nog 18 punten, waarmee het zich van het behoud verzekerde.

"Allereerst wil ik mijn spelersgroep, technische en medische staf bedanken voor het harde werk dat ze geleverd hebben het afgelopen seizoen. Dankzij dit teamwerk hebben we ons doel kunnen halen", reageert de 42-jarige Peeters op de website van Westerlo. "Ik voelde me hier vanaf minuut één goed en kreeg de steun van de fans. Dat heeft ook een grote rol gespeeld in de redding. Ik wil dan ook absoluut verder bouwen aan dit verhaal. De nodige transfers afhandelen is de volgende stap. We moeten eerst de kern samenstellen, alvorens we doelstellingen gaan uitspreken. Bij deze wil ik de club van harte bedanken voor het vertrouwen."

Peeters startte zijn trainersloopbaan in 2009 bij de beloften van AA Gent. Nadien was hij hoofdcoach van Cercle Brugge (2010-2012), AA Gent (2012-2013), Waasland-Beveren (2013-2014), Charlton Athletic (2014-2015) en Lokeren (2015), waar hij dit seizoen na twaalf speeldagen ontslagen werd.

bron: Belga