Niemand wil hond adopteren omdat hij altijd slaapt

Jasper heeft een probleem. Hij is een lieve, speelse en vriendelijke hond, maar toch wil niemand hem uit het asiel halen. De reden: Jasper slaapt bijna heel de dag lang.

Is je bed je favoriete plek van het huis en moet je een traantje laten elke keer je moet opstaan? Rep je dan als de bliksem naar het Engelse Snetterton en adopteer daar de hond Jasper. Hij is namelijk gek op knuffels, houdt van koekjes en bovenal, hij slaapt bijna heel de dag lang. En daarom wil niemand hem adopteren.Jasper is een 6-jarige Greyhound en was vroeger een racehond. Sinds enkele maanden is hij op pensioen in het Dogs Trust asiel in Snetterton en doet hij niets liever dan dutjes nemen. Hij verblijft al zes maanden in het asiel en hoewel veel andere honden al een nieuw thuis hebben gevonden, wil geen enkele passant Jasper meenemen. De reden hiervoor is dat Jasper tijdens zijn dutjes zich niet kan laten zien aan de potentiƫle hondeneigenaars en dus niet kan tonen hoe leuk hij is.

Het team van het Dogs Trust asiel is dan maar een campagne gestart op zijn website. Volgens hen is Jasper een heel lieve hond als hij wakker is en een bijkomend voordeel van zijn luiheid is dat hij van korte wandelingen houdt. “We krijgen hier honderden honden over de vloer, in alle soorten en maten, maar hebben nog nooit een hond gezien die zo vaak een dutje doet”, aldus de verzorgers. Heb je zin om Jasper te adopteren en is er in je woning voor een hondenbed, surf dan snel naar de website van het asiel.

Hieronder vind je wat beelden van Jasper als hij niet in dromenland zit:

Foto Dogs Trust