Britse vrouw spendeert 7.600 euro aan een vrijgezellenfeest voor haar chihuahua

De hond is de beste vriend van de mens, maar sommige baasjes gaan nog net een stapje verder. Zo gaf de Britse Helen Turner ruim 7.600 euro uit aan een vrijgezellenfeest van haar chihuahua Chi Chi. Voor dat bedrag kreeg haar verwende viervoeter onder meer een knalroze limousine, een groot feest, een jurkje met sluier en een mannelijke stripper die het beestje plezierde met een erotische stripact.

Turner, een fanatieke hondenfanate en de eigenares van een trimsalon, spendeert jaarlijks zo’n 30.000 euro aan haar acht trouwe viervoeters. En voor het huwelijk van Chi Chi en haar aanstaande reu Harvey werden kosten noch moeite gespaard.“De band tussen Chi Chi en Harvey is uniek. Normaal gesproken laten chihuaha’s zich niet in met andere hondenrassen. Maar met Harvey kan Chi Chi prima opschieten”, onthult Turner aan Daily Mail.

Wanneer de twee honden precies in het huwelijksbootje stappen is nog niet bekend. Wat wel vaststaat, is dat het baasje opnieuw haar portefeuille zal opentrekken. “Ik gun mijn dieren het beste van het beste”, klinkt het.

Op het vrijgezellenfeest werd Chi Chi verwend door twee als flamingo verklede butlers en met zalmhapjes en hondencocktails van vleesbouillon. Chi Chi had zelfs haarextensions in haar vacht en haar nagels kregen een kuur.

Na hun huwelijk zullen Chi Chi en Harvey een LAT-relatie onderhouden. “Ze gaan niet samenwonen, Harvey is niet van mij. Maar misschien dat ze elkaar tijdens het uitlaten nog eens tegenkomen”, besluit Turner.