Kevin De Bruyne maakt morgen waarschijnlijk comeback

Kevin De Bruyne zal morgen allicht opnieuw te zien zijn op een voetbalveld. De Belg zal tijdens de wedstrijd van zijn ploeg Manchester City waarschijnlijk zijn comeback maken na tien weken blessureleed.

De fysieke zorgen van Kevin De Bruyne zijn zo goed als voorbij. De oefeninterland van de Belgen tegen Portugal kwam net iets te vroeg voor hem, maar morgen zal de middenvelder na tien weken blessureleed opnieuw op een voetbalveld staan. Manchester City neemt het op tegen Bournemouth en coach Pellegrini zal De Bruyne waarschijnlijk opnemen in zijn wedstrijdkern.

De Bruyne viel 27 januari uit in de halve finale van de Capital One Cup tegen Everton. Het verdict: scheurtje in de laterale band, scheurtjes in de enkel en tien weken revalidatie. Als de middenvelder dit weekend opnieuw wedstrijdfit is, dan is zijn herstel dus perfect volgens plan verlopen. Twee weken geleden verscheen hij al op de trainingsvelden van City, maar werkte daar eerst nog een individueel programma af. De ploeg hoopt hem helemaal in orde te krijgen tegen de achtste finales van de Champions League tegen PSG op 6 april.

Foto Twitter / @DeBruyneKev